Stage


Stella en RienekeStella en Rieneke

Stage lopen bij Lokalis betekent werken bij een startende, zich volop ontwikkelende organisatie. Lokalis is er dan ook op gericht om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en mogelijk te maken. Als stagiaire krijg je de gelegenheid om zelf initiatief te nemen en ideeën uit te voeren.

Stage bij Lokalis


Welke stagemogelijkheden zijn er bij Lokalis?

Jaarlijks hebben we in september plek voor een aantal stagiaire in het derde jaar van de HBO opleiding Social Work (MWD, SPH) of HBO (ortho)pedagogiek. Het gaat hierbij om een beroepsvormende stage, in het kader van een van deze opleidingen. Werkervaring is niet vereist. Wel kijken we naar relevante nevenactiviteiten: Het is een pré als uit de activiteiten in jouw CV blijkt dat je nieuwsgierig en initiatiefrijk bent en stevig in je schoenen staat.

Bij Lokalis kun je onder goede begeleiding het uiterste halen uit je stage. Tijdens een meewerkstage werkje bij een van de buurtteams waar je gezinnen begeleidt en je je opgedane kennis en ervaring vanuit je studie kunt koppelen aan de praktijk.

Ben je op zoek naar aan afstudeer- of andere stage? Laat ons dan weten wat jij voor Lokalis zou kunnen betekenen met een concreet voorstel. Als er een vraagstuk is binnen de organisatie dat aansluit bij jou afstudeeronderwerp, dan bekijken we of we mogelijkheden kunnen creëren.

Solliciteren op een stageplaats

Al onze stageplaatsen maken we bekend via onze website. Kijk daar of er een uitdagende stageplaats voor je is. Je kunt reageren via de stageplek waar je interesse naar uitgaat. Daarbij vragen we je om je cv en motivatiebrief te uploaden. Ook via Twitter en LinkedIn kun je op de hoogte blijven van de nieuwste stageplaatsen.

Stella en Rieneke

Stella de Weerd & Rieneke van Vulpen

Stella is moeder van 4 kinderen met speciale behoeften en wensen. Aanvankelijk zijn er 16 hulpverleners betrokken bij haar gezin. Doordat Stella zich focust op haar kinderen verliest ze haar financiële situatie uit het oog. Ze bouwt een huurachterstand op, waardoor huisuitzetting dreigt. De sociale dienst verwijst haar begin 2015 naar Rieneke van Vulpen van Buurtteam Overvecht-Vechtzoom.